clanak False

Robbie Williams dolazi u Zagreb

22.02.2013.

Na današnjoj konferenciji za novinare, kojoj je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u hotelu Double Tree by Hilton potvrđen je zagrebački koncert jedne od najvećih pop zvijezda današnjice – Robbie Williamsa. Koncert će se održati na stadionu Maksimir 13. kolovoza u sklopu europske turneje „Take the Crown“, koja započinje u lipnju u Manchesteru, a na kojoj će britanski glazbenik predstaviti svoj novi album istog naziva. Bit će to prvi nastup Robbie Williamsa u Zagrebu i Hrvatskoj.

Hvala organizatorima. Velika je to priča za Zagreb kad jedna tako velika zvijezda dolazi u naš grad. To nije samo veliki glazbeni događaj, već i turistički i gospodarski. Vidimo se u Maksimiru, rekao je gradonačelnik Bandić.

Dvije godine napornih i teških pregovora s menadžmentom Robbie Williamsa napokon je urodilo plodom, a Maksimir će nakon utakmice Hrvatske i Srbije te koncerta Depeche Modea ugostiti i treći veliki spektakl ove godine, rekao je Vladimir Ivanković, direktor Adria Entertainmenta, organizatora koncerta.

Damir Žigić, direktor Eventima, tvrtke preko koje će ići prodaja karata, rekao je da očekuje veliki interes obožavatelja popularnog glazbenika, pogotovo jer je to za sada jedini potvrđeni koncert u regiji, a i datum održavanja koncerta je privlačan zbog velikog broja turista u Zagrebu i Hrvatskoj.


Gradske vijesti - 2013.