clanak False

Izaslanstvo OŠ Ivan Gundulić kod gradonačelnika

U povodu održavanja susreta partnerskih škola europskog projekta Healthy P.I.C.N.I.C., gradonačelnik Bandić, primio je izaslanstvo OŠ Ivan Gundulić.
08.05.2014.

 

U povodu održavanja susreta partnerskih škola uključenih u europski Comenius multilateralni projekt Healthy P.I.C.N.I.C., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi izaslanstvo Osnovne škole Ivan Gundulić predvođene ravnateljicom Višnjom Reljić te predsjednika Vijeća mađarske nacionalne manjine Zoltana Balaža.


Zahvalivši gradonačelniku na prijmu, razumijevanju i podršci, ravnateljica Reljić istaknula je kako se radi o europskom projektu koji su započeli prošle školske godine, a odnosi se na poticanje zdravog načina života, od zdrave prehrane, boravka djece na otvorenom pa sve do poticanja njihovog samopouzdanja. Projekt se odražava drugu godinu zaredom, a u njega su uključeni partneri iz sedam europskih zemalja.

 

Program će se održavati od 21. do 25. svibnja, a iz raznih događanja izdvajamo piknik na Bundeku gdje će se održati natjecanje u tradicijskim igrama na otvorenom. Uz poticanje djece na zabavu i boravak na otvorenom, Program će svakako promovirati i ljepote Zagreba.

 

Pohvalivši Projekt gradonačelnik Bandić je podržao susret partnerskih škola uz želju da piknik na Bundeku ostane u prekrasnom sjećanju svim sudionicima.

 


Gradske vijesti - 2014.