clanak False

Ljetovanje u organizaciji grada

Put Novog Vinodolskog na sedmodnevno ljetovanje krenula  četvrta skupina djece i osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.
18.08.2014.

S parkirališta kod Gradske uprave danas je put Novog Vinodolskog na sedmodnevno ljetovanje krenula četvrta skupina djece i osoba s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Zaželjevši putnicima dobar provod u Novom, gdje ih uz sunce i more, očekuje i niz sportsko – edukativnih programa uz 24 satni stručni i liječnički nadzor, gradonačelnik Milan Bandić iskoristio je priliku da se zahvali svim suradnicima, koji su ovo ljeto učinili posebnim za korisnike ove skupine.

Također je i za četvrtak 21. kolovoza najavio da na besplatno ljetovanje u organizaciji Grada tradicionalno kreću i članovi Saveza gluhih i nagluhih. 

Podsjetimo, sukladno odluci o socijalnoj skrbi Grada Zagreba te Zagrebačkoj strategiji izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom u razdoblju od 2011. do 2015., Grad Zagreb organizira besplatno ljetovanje u sklopu rehabilitacijsko-rekreacijskog programa za ukupno 280 korisnika, u četiri termina tijekom srpnja i kolovoza.


Gradske vijesti - 2014.