clanak False

Gradonačelnik dočekao zlatnu Sandru Perković i brončanu Anu Šimić

Gradonačelnik Milan Bandić dočekao je zlatnu Sandru Perković i brončanu Anu Šimić u Zračnoj luci Zagreb nakon Europskog prvenstva u Zurichu.
19.08.2014.


U kasnim večernjim satima gradonačelnik Milan Bandić dočekao je u Zračnoj luci Zagreb let iz Zuricha koji je, s netom završenog Europskog prvenstva u atletici, doveo našu najbolju atletičarku, olimpijsku pobjednicu i osvajačicu zlatne medalje na EP, Sandru Perković te našu brončanu skakačicu u vis Anu Šimić.

Večeras smo ovdje s prekrasne dvije dame i vrhunske sportašice koje zaslužuju da im se kaže jedno veliko hvala na svemu što su učinile za nas – rekao je zagrebački gradonačelnik i dodao - Sandra je rođena pobjednica koja radi tri puta više od prosječnih i zato je krov svijeta njen, a to je poruka za sve nas kako nema ništa bez rada. To vrijedi i za Anu i za Lisu i Žunića.

Svoje zadovoljstvo što imamo priliku na ovaj način dočekati naše sportašice izrazio je i Luciano Sušanj, posebice iz razloga što nakon Blanke i Sandre sada imamo i nove cure koje osvajaju medalje, ali i četvrta mjesta.

Ovo je ogroman uspjeh hrvatskog sporta, hvala hrvatskoj atletici što je brendirala hrvatski sport tamo gdje je trebalo – rekao je pomoćnik ministra za sport i dvostruki osvajač olimpijske medalje Tomislav Paškvalin, koji je također napomenuo kako zna kroz što su sve djevojke prošle kako bi sada stajale na ovom mjestu.


Gradske vijesti - 2014.