clanak False

Na stadionu Mladost u tijeku završne pripreme za Hanžekovićev memorijal

Uoči 64. Hanžekovićevog memorijala gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Mitinga Ivana Brkljačić obišli su stadion Mladost na Savi.
21.08.2014.

 

Uoči 64. Hanžekovićevog memorijala, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s direktoricom Mitinga Ivanom Brkljačić, obišao je atletski stadion Mladost na Savi, na kojem danas započinju radovi na uklanjanju nedostataka uočenih prilikom inspekcije staze. 

Budući da je velik dio stadiona pod vodom, te da su vidljiva oštećenja na skakalištu u dalj i zaletištu za skok s motkom, gradonačelnik nije bio zadovoljan viđenim te je izvođačima radova dao jasne rokove.
Za pet do sedam dana, ovisno hoće li biti kiše, naći ćemo se na istom mjestu i do tada radovi moraju biti gotovi, rekao je gradonačelnik. 

Direktorica Mitinga Ivana Brkljačić objasnila je da ju stanje na stadionu malo brine, ali da je iz tog razloga i pozvala gradonačelnika Bandića da pomogne kako bi se radovi obavili u što kraćem roku. 
Srećom nema oštećenja na stazi, najveći problem je odvodnja i oštećenja na skakalištima, no Miting je 2. rujna i imamo još dovoljno vremena za uklanjanje nedostataka.

Također je podsjetila da će 1. rujna, pokraj gradskih fontana u ulici Hrvatske bratske zajednice, kuglu bacati najbolji svjetski kuglaši. Ovo atraktivno sportsko natjecanje kod Fontana prenosit će televizije iz više od 120 zemalja u svijetu, a ulaz za sve građane je besplatan. 

Ulaznice za Miting, koji će se održati 2. rujna, bit će u prodaji od 25. kolovoza, u Sportskom parku Mladost, od 17 do 20 sati.


Gradske vijesti - 2014.