clanak False

Gradonačelnik u posjetu djeci iz Sarajeva i Srebrenice koja ljetuju u Novom Vinodolskom

Djeca i mladi iz Sarajeva i Srebrenice dočekali su pjesmom gradonačelnika Bandića u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom gdje borave na ljetovanju. 
29.08.2014.

Uz pjesmu o Zagrebu, djeca i mladi iz Sarajeva i Srebrenice dočekali su gradonačelnika Milana Bandića u Domu Crvenog križa u Novom Vinodolskom gdje borave na jednotjednom ljetovanju u organizaciji Grada.

Kad govorimo o djeci govorimo o ljubavi, rekao je gradonačelnik Bandić zaželjevši da njegovi gosti u svoje domove ponesu ljubav i lijepe uspomene. Podsjetio je na to da je Zagreb nadaleko poznat kao grad sporta, ali i kao grad prijatelj djece.

Riječ je o nastavku prijateljske suradnje Zagreba sa Sarajevom i Srebrenicom u sklopu koje je u Novom Vinodolskom ljetovalo ukupno 200 djece u dva termina.

Kako je najavio gradonačelnik, djecu će u 18h posjetiti i zamjenik gradonačelnika Sarajeva dr. Ranko Čović.

Podsjetimo, za vrijeme boravka u Sarajevu na obilježavanju Dana Grada, gradonačelnik Bandić uputio je poziv učenicima iz Sarajeva (stipendistima Fonda za školovanje djece boraca, poginulih boraca i poginulih civila - žrtava rata Ikre) da dođu na ljetovanje na Jadran.


Gradske vijesti - 2014.