clanak False

Prijem za plivače s invaliditetom

U povodu održanog Europskog plivačkog prvenstva za osobe s invaliditetom gradonačelnik Bandić primio je predstavnike hrvatske reprezentacije.
29.08.2014.


U povodu nedavno održanog IPC Europskog plivačkog prvenstva za osobe s invaliditetom u nizozemskom Eindhovenu, gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi predstavnike hrvatske reprezentacije.
Podsjetimo, gradonačelnik je naše predstavnike dočekao po povratku s Prvenstva u zagrebačkoj zračnoj luci, te ih pozvao da nakon zasluženog odmora dođu u Gradsku upravu. 

Uz Kristijana Vincetića koji je na prvenstvu osvojio srebro na 400 metara slobodno i broncu na 100 metara leptir, na prijemu kod gradonačelnika bili su i Nataša Sobočan, Marija Horvačić, Matija Grebenić, Antun Brzak, Tomi Brajša te trener Igor Berislavić. 

Zahvalivši gradonačelniku na dosadašnjoj potpori, gosti su naglasili da su sretni jer Grad Zagreb pokazuje socijalnu osjetljivost i ima razumijevanja prema malom čovjeku. 

Razgovarajući o uvjetima treniranja, plivače je posebno razveselila vijest da će se na ljeto 2015. godine otvoriti bazen na Sveticama. 

Bit će to najljepši bazen u gradu, i mjesto gdje ćemo vama naći termin za treniranje, kako bi u budućnosti postizali još bolje rezultate, rekao je gradonačelnik dodavši da će im Grad, kao i do sada, pomoći u rješavanju problema. 

Uz gradonačelnika, na prijemu su bili pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, glavni tajnik Zagrebačkog sportskog saveza Zdenko Antunović i ravnatelj Ustanove upravljanje sportskim objektima Dragutin Kosić.


Gradske vijesti - 2014.