clanak False

Prijem za osnovnoškolce iz Beograda

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin primila je učenike, profesorice i ravnatelja Osnovne škole Laza Kostić iz Novog Beograda.
21.10.2014.

 

Zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Vesna Kusin primila je u Gradskoj upravi učenike, profesorice i ravnatelja Osnovne škole Laza Kostić iz Novog Beograda koji borave u Zagrebu od 20. do 26. listopada kao gosti zagrebačke Osnovne škole Matija Gubec, u okviru projekta razmjene učenika.

Hvala vam na vašoj inicijativi za razmjenu učenika koju smo odmah prihvatili i u kratkom vremenu realizirali. Ova razmjena je jednako važna i za Beograd i za Zagreb, vjerujem u takvo građenje mostova za bolju budućnost. Želim vam ugodan boravak u Zagrebu,potrudit ćemo se da vam budemo dobri domaćini, rekla je zamjenica Kusin.

Zahvaljujem na gostoprimstvu, zadovoljstvo nam je biti ovdje. Ono malo što smo uspjeli vidjeti od Zagreba nas je sve zadivilo. S nestrpljenjem očekujemo vaš uzvratni posjet, rekao je Milorad Jauković, direktor škole Laza Kostić. 

Kako se čulo, gosti će danas turistički obići Zagreb, sutra kreću na jednodnevni izlet u Opatiju i Rijeku, a u četvrtak i petak će sudjelovati u nastavi međunarodnog IB programa OŠ Matija Gubec, uvedenog 2002. godine kojim je škola ušla u veliku obitelj internacionalnih škola.


Gradske vijesti - 2014.