clanak False

Uskrsno darivanje korisnika Doma za starije Medveščak

Grad Zagreb i ove godine za Uskrs daruje korisnike domova za starije, čiji je osnivač, s prigodnim poklon-paketima.
25.03.2015.

 

U povodu nadoilazećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja obnaša dužnost gradonačelnika dr. sc. Sandra Švaljek posjetila je, sa suradnicima, korisnike Doma za starije Medveščak i predala im prigodne poklon-pakete.


Posebno mi je zadovoljstvo biti ovdje danas s vama. Mi mlađi smo uglavnom uvijek zaposleni i prerijetko nađemo vremena za naše starije, ali to ne znači da ne mislimo na vas, naglasila je zamjenica Švaljek. Drago mi je vidjeti vas vesele i zadovoljne – vjerujem da je to zbog toga što se u Domu, uz potporu našeg Ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, dobro brinu i skrbe o vama i nastoje vam pružiti osjećaj i toplinu vlastitog doma. Veseli me što će Dom za starije Medveščak uskoro dobiti specijalizirani odjel za osobe oboljele od Alzheimerove bolesti u kojem će imati primjerenu skrb, dodala je dr. sc. Sandra Švaljek te zaželjela korisnicima da osjete radost Uskrsa.


Posjet i blagdansko darivanje korisnika domova za starije, kojima je osnivač Grad Zagreb, već je tradicija, istaknula je pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Višnja Fortuna. Paketi nisu veliki, ali to je znak pažnje za naše starije sugrađane, znak da mislimo na njih.
 


Gradske vijesti - 2015.