clanak False

Gradonačelnik u posjetu Udruzi Ozana

Mali i veliki korisnici Udruge Ozana danas slave imendan Udruge, a proslavi se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
27.04.2015.

Mali i veliki korisnici Udruge za poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji Ozana danas u svojim prostorijama slave imendan Udruge, a proslavi se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.


Drago mi je što smo ovdje u povodu dana Bl. Ozane Kotorske, na Danima otvorenih vrata, u ovom prostoru koji je Grad Zagreb prije par godina obnovio i dao na korištenje Udruzi Ozana, rekao je gradonačelnik Bandić.


Nakon obnove i opremanja, u prostorijama se provode rehabilitacijsko – terapeutske aktivnosti -  korisnici ovdje uče izrađivati ručni rad, strojno šivati, plesti, a imaju i dramsku grupu i satove plesa.


Osim organizirane radionice izrade skulptura od vune i prodajne izložbe u prostorijama Udruge, korisnici će Dan Ozane proslaviti darujući lutkarsku predstavu djeci u Klaićevoj bolnici.


Podsjetimo, Udruga Ozana osnovana je 1991. s temeljnim ciljem da djeci predškolske dobi s teškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom te intelektualnim teškoćama osigura ostvarivanje odgovarajućih programa njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene i socijalne skrbi, te radno terapijskih aktivnosti.
 


Gradske vijesti - 2015.