clanak False

Svečana proslava 150. obljetnice OŠ J.J. Strossmayera

Svečanosti obilježavanja  150. obljetnice OŠ J. J. Strossmayera u Satiričkome kazalištu Kerempuh  prisustvovao je gradonačelnik Milan Bandić. 
18.05.2015.
Svečanosti obilježavanja  150. obljetnice OŠ J. J. Strossmayera u Satiričkome kazalištu Kerempuh  prisustvovao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić te je u društvu učenika četvrtog razreda otvorio prigodni kulturno-scenski program.

Pohvalivši se dugogodišnjom tradicijom škole što je  započela s radom  još 1865. u Samostanskoj ulici,  ravnatelj Nenad Oremuš je istaknuo  kako će, osim proslave Dana škole što se svake godine slavi u Kerempuhu, 150. obljetnicu obilježiti i svečanom Akademijom na dan otvorenja škole 22. listopada. Kao škola možemo se pohvaliti mnogobrojnim priznanjima, npr. Priznanjem Ivana Filipovića, najvišim u domeni prosvjete i športa, Ministrovim priznanjem i Plaketom Grada Zagreba, a moram naglasiti da smo ujedno i međunarodna ekoškola i nastojimo živjeti na takav način.

Čestitavši im na svim priznanjima koje su zasluženo dobili svojim radom, gradonačelnik Bandić istaknuo je da je uvjeren da će im sljedeće godine uručiti i Nagradu Grada Zagreba, a ubudućnosti im zaželio da zadrže dosadašnju kvalitetu rada.

Gradske vijesti - 2015.