clanak False

Predstavnici Hrvatskog squash saveza kod gradonačelnika

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je u Gradskoj upravi primio predstavnike Hrvatskoga squash saveza predvođene predsjednikom Vedranom Režićem.
25.05.2015.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima jutros je u Gradskoj upravi primio predstavnike Hrvatskoga squash saveza predvođene predsjednikom Vedranom Režićem, koji su došli u društvu svjetske prvakinje Nicole David iz Malezije,  najuspješnijega španjolskog igrača Borje Golana i izvršnog direktora svjetske squash federacije Andrewa Shelleya.

U sklopu promocije squasha u Zagrebu i Hrvatskoj, naši gosti iz svjetske squash federacije su došli  kako bi podržali i približili građanima ovaj sport koji ima veliki potencijal i vjerujemo da će 2020. postati olimpijski sport, rekao je predsjednik Vedran Režić. Zahvalivši gradonačelniku i Zagrebačkomu športskomu savezu na pomoći oko promicanja sporta, predsjednik Režić je istaknuo kako se Zagreb želi kandidirati 2017. za domaćina Europskoga individualnog prvenstva.

Zaželjevši gostima dobrodošlicu, gradonačelnik Bandić je naglasio kako mu je drago da promoviraju upravo ovaj sport i da je Grad spreman za organizaciju bilo kojeg turnira kada je squash u pitanju.

Jedanput godišnje se trudimo  dovesti top squash igrače u zemlju koja ima potencijal za ovaj sport, a Hrvatska ga zasigurno ima, rekao je direktor svjetske squash federacije Andrew Shelley. Drago nam je da možemo pružiti podršku Hrvatskoj  i nadamo se da ćete kroz nekoliko godina biti domaćini kako europskom tako i svjetskom squash prvenstvu uz podršku Olimpijskog odbora.

 

Gradske vijesti - 2015.