clanak False

Zlatni medvjed 2015. i Završnica 3. svjetskog nogometnog natjecanja klubova iz dijaspore

Danas je održano 30. međunarodno plivačko natjecanje Zlatni medvjed i završnica 3. svjetskog nogometnog natjecanja klubova iz dijaspore.
04.07.2015.

Zlatni medvjed 2015

Zaželjevši puno uspjeha i sportske sreće natjecateljima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je tradicionalno 30. međunarodno plivačko natjecanje Zlatni medvjed koje se održava na bazenu Športsko-rekreacijskog centra Šalata.


NK Pajde Mohlin pobjednici natjecanja

Na ceremoniji proglašenja pobjednika nakon završne utakmice 3. svjetskog nogometnog natjecanja klubova iz dijaspore, gradonačelnik Milan Bandić čestitao je sudionicima turnira na sudjelovanju i dobroj igri, a najboljoj ekipi  NK Pajde Mohlin, reprezentaciji vojvođanskih Hrvata iz Švicarske, uručio je, zajedno sa Stjepnom Merkašom iz Hrvatskog nogometnog saveza, medalje i pokal za prvo mjesto.

Na prigodnoj završnoj svečanosti zagrebački gradonačelnik dodijelio je i Medalju Grada Zagreba za promoviranje hrvatske tradicijske kulture i običaja u svijetu Hrvatskom kulturnom društvu LADO iz Geelonga iz Australije, koje boravi u Zagrebu.

Utakmice turnira igrale su se 2. i 4. srpnja u organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza.
 

Gradske vijesti - 2015.