clanak False

Gradonačelnik primio predstavnike sindikata Imunološkog saveza

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u Gradskoj upravi sindikalnu povjerenicu Sindikata EKN Lidiju Jagarinec i zamjenicu Renatu Tišljer.
04.08.2015.
Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas, u Gradskoj upravi, sindikalnu povjerenicu Sindikata EKN Lidiju Jagarinec i zamjenicu Renatu Tišljer.

Povod sastanku bila je potencijalna blokada Imunološkog zavoda od strane ZET-a. Međutim, unatoč postojećem dugovanju od 93000 kuna do blokade neće doći.
Gradonačelnik je istaknuo da i dalje stoji ponuda Grada Zagreba koja ide za sustavnim rješenjem problema, a i u ovoj situaciji, kada radnici ne mogu do svojih plaća, moguća je, ako nema drugog rješenja, i pozajmica Grada Zagreba koja bi pomogla da zaposlenici dobiju barem dio svojih primanja.

„I dalje sam vam na raspolaganju“, rekao je gradonačelnik, a gospođa Jagarinec zahvalila mu je na svoj dosadašnjoj podršci i činjenici da tako uporno stoji na  strani Imunološkog zavoda i njegovih djelatnika.

Sastanku su, uz gradonačelnika, prisustvovali pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić, pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za zdravstvo Slavko Antolić, posebna viša savjetnica gradonačelnika za upravu i pravne poslove Andrea Šulentić, članica Uprave Zagrebačkog holdinga Danijela Franić i voditeljica podružnice ZET Ljuba Žgela.


Gradske vijesti - 2015.