clanak False

Do 18 sati - Sajam poslova u Domu sportova

Zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić otvorio je jutros u Domu sportova Sajam poslova koji se prvi puta održava u Zagrebu.
Sajam je otvoren do 18 sati, organizira ga Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Zagreb, a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Zagreba.
25.03.2009.


Zamjenik gradonačelnika Ivo Jelušić otvorio je jutros u Domu sportova Sajam poslova, koji se prvi put održava u Zagrebu.
Sajam je otvoren do 18 sati, organizira ga Hrvatski zavod za zapošljavanje – područni ured Zagreb, a pod generalnim pokroviteljstvom Grada Zagreba. Među stotinjak izlagača, na Sajmu se predstavljaju i dvije zagrebačke tvrtke: Ustanova za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Zagreb – URIHO te razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. Predstavljaju se i zagrebački obrtnici, posebno deficitarna zanimanja, koja, stipendiranjem učenika i drugim mjerama, Grad nastoji održati i razvijati već niz godina.
Tijekom današnje manifestacije održat će se i multimedijsko predstavljanje poslodavaca i razne radionice za nezaposlene osobe i studente.


Gradske vijesti - 2009.