clanak False

Domaće je domaće na Trgu bana Jelačića

25.09.2017.
Na Trgu bana Jelačića zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je otvorio Domaće je domaće, manifestaciju u organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija.
 
Riječ je o ponudi tradicionalnih domaćih specijaliteta iz svih krajeva Hrvatske koje će građani do petka moći upoznati i kupiti. Uz prodaju slavonskih i drugih autohtonih delicija, organizatori su posebno istaknuli da je jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije očuvanje tradicionalnih zanata i  pomalo zaboravljenih tradicionalnih jela.
 
Gradonačelnik Bandić je pozvao sugrađanke i sugrađane da se pridruže izlagačima od 25. do 29. rujna te da kupe i kušaju autentične hrvatske proizvode i da pomognu braniteljima da vlastitim radom i znanjem  pomognu i sebi i društvu.
 
Udruga Panonija okuplja branitelje i članove njihovih obitelji s registriranim OPG-ovima, obrtima, društvima s ograničenom odgovornošću, udrugama i zadrugama koji su se udružili radi promidžbe i prezentacije autohtonih slavonskih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu.

Gradske vijesti - 2017.