clanak False

Otvorena obnovljena Poliklinika u Klinici za očne bolesti KBC Sestre Milosrdnice

26.01.2018.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem i ravnateljem KBC-a Sestre milosrdnice Marijom Zovakom, prisustvovao je danas svečanom otvorenju obnovljene Poliklinike u Klinici za očne bolesti.

Zahvalivši svima koji su pomogli u realizaciji ovog projekta, ravnatelj Zovak je naglasio da od 1975. ambulante nisu renovirane te da su, uz pomoć sredstava Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i djelatnika Klinike, preuređeni i opremljeni prostori Poliklinike. Također je istaknuo da Klinika ima golemi protok pacijenata jer se radi o vrhunskoj ustanovi koja radi najmodernije zahvate u okulistici i prati sve svjetske trendove.

Do sada  su pacijenti dolazili u maleni prostor koji je bio neprimjeren za njihove potrebe, a danas imamo prostore koji su funkcionalni i opremljeni najsuvremenijom opremom. Renovirano je između 600 i 700 četvornih metara u kojima se nalaze ambulante za rad s vanjskih pacijentima, dijagnostički dio i dio za male operativne zahvate. Investicija iznosi oko 2 milijuna kuna, rekao je ravnatelj.
  

Gradske vijesti - 2018.