clanak False

Otvoreno Coca Cola vježbalište u Folnegovićevom naselju

01.10.2017.
U okviru Dana Folke danas je, kod Osnovne škole Lovre pl. Matačića, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zajedno s Boškom Trbojević, direktoricom Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, otvorio vježbalište na otvorenom u okviru Coca-Colinog projekta Pokret za radost.

Svjesni važnosti koju imaju u povećanju kvalitete života, našim građanima se trudimo omogućiti što veći broj sportsko-rekreacijskih sadržaja. Iz tog razloga nimalo nismo dvojili u pružanju podrške ovom projektu koji je izvrstan pokazatelj dobre suradnje privatnog i javnog sektora. Sretan sam da smo zajednički pronašli lokaciju dostupnu zaista različitim, istaknuo je gradonačelnik na otvorenju vježbališta.

Do kraja 2017. Coca-Cola planira otvoriti deset ovakvih vježbališta u deset hrvatskih gradova koje su odabrali građani. Novo vježbalište na otvorenom građani dobivaju zahvaljujući dobroj suradnji Coca-Cole i Grada Zagreba koji je omogućio postavljanje igrališta na odabranom mjestu u susjedstvu tvrtke na Folnegovićevom naselju.
 

Gradske vijesti - 2017.