clanak False

Promotivna manifestacija "Kušajmo zagrebačko"

18.10.2017.
Na glavnom gradskom trgu gradonačelnik Milan Bandić obišao je štandove postavljenje u sklopu promotivne manifestacije Kušajmo zagrebačko, u organizaciji Udruge voćara grada Zagreba.  

Manifestacija za cilj ima promociju zagrebačkih poljoprivrednih proizvoda, a u znak zahvalnosti svojim kupcima organizatori su pripremili oko 4 tone jabuka, 500 litara soka od jabuke te 200 bočica jabučnog octa.

Hvala organizatorima kao i sugrađanima što su došli. Danas ćemo kušati najbolje od onog što naši voćari proizvedu. Ako mi svaki dan dižemo subvencije za zagrebačke OPG-ove onda je red da jednom ili dva puta godišnje voćari počaste naše građane. Upravo tako je akcija i zamišljena, da ljudi probaju i opredijele  se na ono što je najbolje jer domaće je domaće, rekao je gradonačelnik.

Predsjednik Zagrebačke udruge voćara Đorđe Vezmar istaknuo je kako je ovo druga manifestacija koju su organizirali u suradnji s Gradom Zagrebom. Želimo pokazati potrošačima da imamo kvalitetne i svježe proizvode i stvoriti navike potrošača za većom potrošnjom voća, da kupujemo domaće i potpomognemo razvoju voćarstva u gradu Zagrebu.  
 

Gradske vijesti - 2017.