clanak False

Grad Zagreb, Zagrebački velesajam i INA d.d. poptisali Ugovor s INA d.d. kao generalnim sponzorom te najavili ovogodišnji Zagreb Auto Show

09.03.2018.

Grad Zagreb i Zagrebački velesajam potpisali su Ugovor s INA-om d.d. kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Show-a

U Upravnoj zgradi Zagrebačkog velesajma gradonačelnik Milan Bandić, član Uprave INA-e d.d. Niko Dalić i direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić potpisali su Ugovor s INA d.d. kao generalnim sponzorom te najavili ovogodišnji Zagreb Auto Show međunarodni sajam automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije s OICA standardom kvalitete koji će se održati od 10. do 15. travnja.
 

Nakon gotovo osam godina pauze, u 2016. Grad Zagreb, Turistička zajednica grada Zagreba i Zagrebački velesajam u suradnji su pokrenuli promotivni projekt kako bi taj izuzetno važan događaj za gospodarstvo Grada, ali i Republike Hrvatske ponovno oživjeli, rekao je gradonačelnik te dodao kako  je biti u društvu Ženeve, Pariza, Frankfurta, Detroita i Tokia samo po sebi privilegija.

Rezultati ostvareni u 2016. samo su dodatni poticaj i vjetar u leđa da ovogodišnji salon bude još bolji, zanimljiviji i bogatiji te svojom ponudom i novitetima doprinese poticanju tržišnog interesa i porasta prodaje novih vozila i efikasnijeg poslovanja.

Osim same ponude na Zagrebačkom velesajmu, ovogodišnji salon obogatit će se pratećim sadržajima (Bikers show, Kaskaderski moto show, FSB racing team, Ban auto show i dr.) na različitim lokacijama u gradu koji će pridonijeti turističkoj ponudi Grada, a time i povećanju broja posjetitelja iz cijele regije.

Naravno, sve će to utjecati i na povećanje poslovanja u ugostiteljstvu i turizmu, te Grad Zagreb još jače pozicionirati kao atraktivnu i razvijenu turističku destinaciju, naglasio je zagrebački gradonačelnik.

Zagreb Auto Show najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma na kojem svi zainteresirani imaju priliku vidjeti sve ono najbolje što auto industrija nudi, rekla je direktorica ZV Tomšić, dok je član Uprave INA-e Dalić dodao kako INA kao najveće naftna kompanija u RH ni jednog trenutka nije dvojila da li se treba uključiti u ovu priču.
Više od 400 izlagača ispunit će u travnju 14 paviljona (5,6, 7,7a,8, 8a, 9, 10a, 11A, 11a, 11b, 11c, 11d, 35) i otvoreni prostor na punih 70.000 m².

Gradske vijesti - 2018.