clanak False

Gradonačelnik počasni predsjednik Udruge za školovanje pasa vodiča

Kako se čulo, odluku o dodjeli Povelje i iskaznice počasnoga predsjednika Udruge jednoglasno je donijela Skupština Udruge, što je prva takva odluka u 19 godina njena postojanja.
17.03.2009.

Na svečanosti dodjele Povelje gradonačelniku Bandiću

U posljednjih 50-ak godina nitko kao Vi nije iskazao toliko razumijevanja i poštovanja prema osobama s invaliditetom kao jednakopravnim građanima ovoga grada – rekla je, večeras, u prostorijama Centra Silver predsjednica Udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet Mira Katalenić, dodjeljujući zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću Povelju i iskaznicu počanoga predsjednika Udruge. Povelja se dodjeljuje za posebne zasluge i doprinos unapređenju mobilnosti i kvalitete života slijepih osoba, izgradnju i osnivanje Centra za rehabilitaciju Silver, te iskazanoj socijalnoj osjetljivosti prema osobama s invaliditetom.

Kako se čulo, odluku o dodjeli Povelje i iskaznice počasnoga predsjednikaUdruge jednoglasno je donijela Skupština Udruge, što je prva takva odluka u 19 godina njena postojanja.

Zahvalivši na velikom priznanju, gradonačelnik se prisjetio prvih razgovora i dogovora o izgradnji Centra prije pet godina, izrazio zadovoljstvo što je taj značajan projekt realiziran i što Centar uspješno funkcionira, te najavio skorašnje hortikulturno uređivanje okoliša.


Gradske vijesti - 2009.