clanak False

Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017.

28.02.2017.

1.3.2017.

Pravilnikom o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16), članak 8., propisano je da   Gradonačelnik Grada Zagreba odlučuje o raspisivanju i objavi javnog poziva.

Gradonačelnik Grada Zagreba raspisao je Javni poziv za  sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017.

Obavijest o raspisivanju Javnog poziva objavljena je 1. ožujka  2017. u Jutarnjem listu, a Javni poziv na internetskoj stranici Grada Zagreba www.zagreb.hr  i na oglasnim pločama područnih ureda gradske uprave.

Dokumentacija Javnog poziva:
-          Tekst Javnog poziva
-          Upute za prijavitelje
-          Obrazac A1  – Prijava na Javni poziv
-          Obrazac A2 – Izjava o financiranju
-          Obrazac A3 – Izjava o sufinanciranju iz proračuna Grada Zagreba
-          Obrazac B1 – Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje
-          Obrazac B2 – Ocjena kvalitete-vrijednosti projekta
-          Obrazac B3 – Opisno i financijsko izviješće
 
Pravilnik o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije (Službeni glasnik Grada Zagreba 5/16).


PITANJA I ODGOVORI

 

VAŽNO - I. IZMJENA POZIVA

Dana 4. travnja 2017. objavljena je prva izmjena pojedinih dijelova dokumentacije Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017., objavljenog 1. ožujka 2017.

Izmjena se odnosi na promjenu Obrasca A1 - Prijava na javni poziv.

Novi prijavni Obrazac A1 možete preuzeti ovdje.

VAŽNO - II. IZMJENA POZIVA

Dana 16. svibnja 2017. objavljena je druga izmjena pojedinih dijelova dokumentacije Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017., objavljenog 1. ožujka 2017.
Izmjena se odnosi na:
1.  promjenu Obrasca A1 - Prijava na javni poziv.  
Novi Obrazac A1 možete preuzeti ovdje.
2.  promjenu Obrasca B2 - Ocjena kvalitete-vrijednosti projekta. Novi Obrazac B2 možete preuzeti ovdje.
3.  promjenu Uputa za prijavitelje. Nove Upute za prijavitelje možete preuzeti ovdje.

VAŽNO - III. IZMJENA POZIVA

Dana 19. rujna 2017. objavljena je treća izmjena dokumentacije Javnog poziva za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017., objavljenog 1. ožujka 2017.

Izmjena se odnosi na promjenu Obrasca B2 - Ugovor o dodjeli sredstava za sufinanciranje. Novi Obrazac B2 možete preuzeti ovdje.

ZATVARANJE POZIVA
Zbog iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu Grada Zagreba u okviru razdjela nadležnih gradskih upravnih tijela, Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije za 2017. se zatvara za 2017. godinu, dana 7. prosinca 2017., sukladno članku 7. stavku 2. Pravilnika o sufinanciranju provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije.
Novi Javni poziv za sufinanciranje provedbe projekata udruga ugovorenih iz programa i fondova Europske unije raspisati će se u 2018. godini.

 


Natječaji/ pozivi / javne rasprave