clanak False

Lisinski pleše pod maskama 23. veljače uz Psihomodo Pop

12.02.2019.
(Hina) - Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski proslavit će u subotu, 23. veljače, deset godina fašničke tradicije Lisinski pleše pod maskama uz kultni rock-band Psihomodo Pop  te brojna događanja i aktivnosti unutar dvorane.

Okruglu godišnjicu Lisinskog pod maskama okrunit ćemo vrhunskom karnevalskom zabavom, najavio je ravnatelj Dvorane Dražen Siriščević koji je na konferenciju za novinare stigao plesnim korakom odjeven u plesačicu sambe. 

Time je najavio nastup brazilskih plesačica baletne Brasil Bahia Show, koje će 23. veljače u Lisinskom "dizati temperaturu do točke vrelišta".

Na karnevalskoj zabavi u Lisinskom nastupit će i splitski Disco Magic Band,  Mak Teatar, iluzionist Catarza, kolektiv Cirkorama, Zagrebačke mažoretkinje i DJ King Kong.  

Da bi karnevalska atmosfera bila potpuna, pobrinut će se Zagiland s dvorcem na napuhavanje i zabavnim aparatima unutar dvoranskog prostora.

Nezaboravna večer potrajat će dugo u noć, najavio je Siriščević te istaknuo da najbolje maskirane posjetitelje očekuju bogate nagrade.

Program Disco Magic Banda predstavila je  disco kraljica Sugarlove. Taj splitski glazbeni projekt bogatog scenskog nastupa, neobičnih kostima i perika, s plesačicama i članovima benda osebujnih imena donijet će u Lisinski vrući disco ritam na kostimiranom partyju sa starim hitovima koje vole sve generacije.

Frontmen Psihomodo Popa  Davor Gobac najavio je da će  njegov bend svirati svoj klasični repertoar i dati presjek zadnjih 35 godina svoje karijere. Bend će biti kostimiran, a kakve će maske nositi ostat će iznenađenje do zadnjeg trena.  

Artist Mak Teatra Leonardo Krakić najavio je dinamičke točke akrobata, žonglera i klauna, pune čarolije i nestajanja. "Sigurni smo da ćete uživati", istaknuo je Krakić, dok je ravnatelj Dvorane pozvao  sve građane na nezaboravnu večer koju se, istaknuo je, ne smije propustiti.
 

Gradske vijesti - 2019.