clanak False

Mladi pijanist Ivan Krpan kod gradonačelnika

15.09.2017.
U povodu nedavno osvojenog  prvog mjesta na prestižnom pijanističkom natjecanju Ferruccio Busoni u talijanskom gradu Bolzanu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi mladog pijanista Ivana Krpana.

Nakon sastanka, pijanist Krpan istaknuo je kako je ova nagrada veliki uspjeh za njega, te dodao da mu je drago da ljudi i dalje prepoznaju i cijene klasičnu glazbu. Zahvalivši gradonačelniku na izdvojenom vremenu, mladi pijanist dodao je kako se nada da će u budućnosti biti još puno prilika za nastupe i predstavljanje glazbe kojom se bavi.

Pored velikih sportaša koji djeluju u gradu Zagrebu i ostalih velikih umjetnika, Zagreb je dobio još jednog mladog umjetnika koji će uvjeren sam  biti veliko ime Hrvatske kulture, rekao je zamjenik pročelnika GU za obrazovanje, kulturu i sport Tedi Lušetić.  Grad Zagreb, odnosno gradonačelnik spremni su i dalje podupirati mladog pijanista kako bi polučio što bolje rezultate, dodao je zamjenik pročelnika. Ivan Krpan, student glazbene akademije ujedno je i stipendista Grada Zagreba.
 

Gradske vijesti - 2017.