clanak False

Novi središnji hitni prijam u OB Sveti Duh

Simboličnim rezanjem vrpce, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i ministar za zdravstvo Darko Milinović otvorili su jutros suvremeni Središnji hitni prijam, s poliklinikama Klinike za kirurgiju, Zavoda za urologiju,...
08.04.2009.

Simboličnim rezanjem vrpce, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i ministar za zdravstvo Darko Milinović otvorili su jutros suvremeni Središnji hitni prijam, s poliklinikama Klinike za kirurgiju, Zavoda za urologiju, Zavoda za ortopediju i Zavoda za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje OB Sveti Duh. Riječ je o bolnici kojoj je Grad osnivač i vlasnik i koja se unatrag nekoliko godina kontinuirano uređuje i oprema kako bi dostigla medicinsku uslugu na razini najviših europskih standarda.

Prema riječima ravnatelja Mladena Bušića koji kompletni dovršetak obnove i modernizacije Bolnice očekuje do kraja ove godine, u tijeku su preuređenja dijelova klinika za kirurgiju i urologiju, Zavoda za ORL i Klinike za unutarnje bolesti.

Podsjetimo, potkraj prošle godine otvoren je novi odjel za hematologiju i flebologiju, u siječnju smo prisustvovali početku rada obnovljenih prostora oftamološke dijagnostike Zavoda za očne bolesti, a u veljači je, nakon godinu i pol zahtjevnih radova otvoren Zavod za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju. 
 


Gradske vijesti - 2009.