clanak False

Novi vrtić u Graberju

Uz prigodni program i mnoštvo uzvanika, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je novi objekt – područno odjeljenje Dječjeg vrtića Petar Pan u Graberju, prvi takav objekt kojega je financirala gradska četvrt.
16.04.2009.

Vrtić Petar Pan _ Graberje


Uz pjesmu i ples djece vrtićkog uzrasta i mnoštvo uzvanika, gradonačelnik Milan Bandić otvorio je novi objekt – područno odjeljenje Dječjeg vrtića Petar Pan u Graberju, prvi takav objekt kojega je financirala gradska četvrt Črnomerec.

Naglasivši da će nakon prošlogodišnjeg povećanja proračunskih sredstava namijenjenih radu mjesne samouprave, i to s tri na pet posto, biti sve više objekata koje će financirati gradske četvrti, gradonačelnik je najavio i skoro otvaranje vrtića u Blatu te polaganje kamena temeljca za vrtić u Mlaki.

Gradnja vrtića u Graberju, vrijedna tri milijuna kuna, započela je u svibnju 2008., a za uređenje okoliša i potpornih zidova, koji su bili nužni zbog zahtjevnog brdovitog terena. Grad je osigurao još tri milijuna kuna U vrtiću će biti smještene dvije jasličke i jedna vrtićka grupa.


Gradske vijesti - 2009.