clanak False

Otvoreno pomoćno igrališta NK Dragovoljca

12.11.2017.
Zajedno sa mladim nogometašima iz škole nogometa NK Hrvatski Dragovoljac, zagrebački gradonačelnik otvorio je pomoćno nogometno igralište NŠC Stjepan Spajić nakon uređenja koje je financirao Grad Zagreb. Radi se o terenu s umjetnom travom koji je izgrađen prije 13 godina i koji je sada prvi puta obnovljen, a na njemu je izvršena zamjena umjetne trave, naprava i sprava na terenu.
 
Gradonačelniku se u ime kluba zahvalio predsjednik, Ivica Perković, koji je naglasio kako gradonačelnik nikada nije iznevjerio NK Hrvatski Dragovoljac i da je siguran da će tako biti i ubuduće. Predsjednik Perković napomenuo je da su u ovom klubu afirmaciju doživjeli reprezentativci Marcelo Brozović i Ivan Strinić, da je ovdje prve korake napravio mladi Ante Ćorić, te da je Hrvatski Dragovoljac važan čimbenik u proizvodnji mladih igrača u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj.
 
Znam što je ovdje ostalo za završiti, napravili smo igralište, a nakon igrališta dolazi gledalište – najavio je tako zagrebački gradonačelnik nastavak ulaganja u ovaj športski centar izgradnjom južne tribine na glavnom igralištu NŠC-a Stjepan Spajić. 

Gradske vijesti - 2017.