clanak False

Predstavnica Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve kod gradonačelnika

21.02.2019.
U povodu održavanja 8. Dana Neretve u Zagrebu gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima je u Gradskoj upravi primio predstavnicu Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve Jelenu Đugum, ujedno i pomoćnicu ministra poljoprivrede.

Nakon sastanka je zamjenica gradonačelnika Olivera Majić istaknula da se razgovaralo o realizaciji manifestacije Dani Neretve u Zagrebu što će se održati u listopadu ove godine. Humanitarnim koncertom prikupit će se sredstva za kupnju potrebne medicinske opreme za Dom zdravlja u Metkoviću, rekla je zamjenica te je dodala da Grad Zagreb podržava Institut i da podupire sve njegove aktivnosti.

Osim humanitarnog koncerta u Lisinskom, i ove godine u okviru Manifestacije će se Caritasu Župe svetoga Antuna Padovanskog, Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra i Samostanu Karmalićanki donirati mandarine, istaknula je Jelena Đugum. U suradnji Instituta i Grada Zagreba danas će se u prostorima Hrvatskog slova održati projekcija filma Roberta Knjaza – Najveće svjetske fešte – Maraton lađa, a  na fontanama planiramo projicirati detalj iz tog filma.

Gradske vijesti - 2019.