clanak False

Prijam za sudionike Svjetskog prvenstva u klizanju

Zamjenica gradonačelnika Ljiljana Kuhta Jeličić primila je sinoć u zlatnoj dvorani palače Dverce sudionike i organizatore Svjetskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju, koje se održava od 1. do 4. travnja u Domu sportova.
02.04.2009.

Zamjenica gradonačelnika Ljiljana Kuhta Jeličić primila je sinoć u zlatnoj dvorani palače Dverce sudionike i organizatore Svjetskog prvenstva u sinkroniziranom klizanju, koje se održava od 1. do 4. travnja u zagrebačkom Domu sportova.

Zaželjevši im dobrodošlicu u svoje i u ime gradonačelnika Milana Bandića, zamjenica Kuhta Jeličić naglasila je da na zagrebačkoj ljestvici vrijednosti sport zauzima visoko mjesto i da Grad kontinuirano promiče sport i zdravo življenje. Dio tih nastojanja predstavlja i potpora velikim sportskim priredbama kao što je ova, ali i ulaganje u sport i sportsku infrastrukturu.

Inače, ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju, koje datira iz 1954., okupilo je 23 ekipe iz 18 zemalja svijeta, sa 460 prijavljenih natjecatelja, 200 službenih i pratećih osoba te 150 osoba koje sudjeluju u organizaciji.


Gradske vijesti - 2009.