clanak False

Prijemi za NK Rudeš i RK Lokomotiva

22.05.2017.
U povodu sjajnih rezultata koje su ostvarili u proteklom razdoblju, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je danas u palači Dverce, na odvojenim sastancima, igrače, stručni stožer i Upravu Nogometnog kluba Rudeš te igračice, stručni stožer i Upravu Rukometnog kluba Lokomotiva.
 
Vi ste pravi dokaz da ne pobjeđuju uvijek najjači, već oni koji imaju željeznu volju i disciplinu. Vi imate savršen spoj – spoj mladosti, energije i vizije, a Grad Zagreb to prepoznaje i zna to cijeniti, rekao je gradonačelnik čestitavši još jednom Nogometnom klubu Rudeš na ulasku u 1. Hrvatsku nogometnu ligu, najvećem uspjehu u povijesti kluba.
O velikom sportskom uspjehu Kluba govorio je Ivan Rudeš, direktor Kluba koji se zahvalio na prijemu i svesrdnoj pomoći Grada.
 
Zahvalivši se što šire sportske horizonte i dižu kvalitetu hrvatskog rukometa, gradonačelnik Bandić poručio je rukometašicama Lokomotive da je sinergija dobrog odnosa i rada svih  u Klubu je dovela do toga da su osvojile Women's Challenge Cup. Za vašu se budućnost ne moramo bojati, rekao je gradonačelnik upozorivši ih da ne zaborave na školu i ljubav za koje se uvijek treba naći vremena.
Klaudija Bubalo, direktorica RK Lokomotiva, zahvalila se na svesrdnoj pomoći Gradu Zagrebu i Gradonačelniku što ih prepoznaju i u njima vide pravu ekipu te bez čije pomoći, kako je istaknula, ni ovog uspjeha ne bi bilo.
 

Gradske vijesti - 2017.