clanak False

Zagrebački školarci na ZOV-u

U društvu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, predsjednikom ZG Holdinga Ivom Čovićem i njihovim suradnicima, polaznici trećeg razreda OŠ Luka obišli su danas kompleks Centralnog pročistača otpadnih voda.
25.03.2009.

U društvu s gradonačelnikom Milanom Bandićem, predsjednikom ZG Holdinga Ivom Čovićem i njihovim suradnicima, polaznici trećeg razreda OŠ Luka obišli su danas kompleks Centralnog pročistača otpadnih voda kako bi se na licu mjesta uvjerili u funkcioniranje tog ekološki važnog postrojenja, a u sklopu projekta Zagrebačka djeca za čisti okoliš.

Uz potporu Ureda za obrazovanje, kulturu i šport, Zagrebački holding d.o.o. u suradnji s tvrtkom Zagrebačke otpadne vode i inače organizira redovite obilaske CUPOVZ-a za djecu zagrebačkih osnovnih škola, kako bi se i kod najmlađih promicala svijest o važnosti brige za okoliš, posebno o važnosti zaštite voda.

Djeca će na satovima likovnog odgoja crtati radove na temu voda, a ZOV će nagraditi najbolje radove.  Školi koja tijekom jedne školske godine najviše učini u zaštiti okoliša, Zagrebački holding donirat će informatičku opremu. Nagrade će biti uručene na prigodnoj svečanosti na Dan planeta Zemlje, kada će se upriličiti i izložba dječjih radova.


Gradske vijesti - 2009.