clanak False

Zamjenica gradonačelnika primila predstavnike Hrvatske udruge za bolesti štitnjače

16.04.2019.
Zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević i zamjenica pročelnika Gradskog ureda za zdravstvo Mirela Šentija Knežević primile su u Gradskoj upravi predsjednicu Hrvatske udruge za bolesti štitnjače Vericu Mešić i člana Znanstvenog odbora Udruge Tomislava Jukića.
 
Gosti su domaćine upoznali s aktivnostima s kojima će obilježiti Međunarodni dan svjesnosti o bolestima štitnjače, odnosno s javnozdravstvenom akcijom Svibanj mjesec leptira – nosileptira, koja će se održati 11., 24. i 25. svibnja.
 
Također su naglasili da će ovogodišnjim događanjima u povodu Međunarodnog dana prisustvovati i predsjednik Thyroid federation internationala Ashok Bhassen, s napomenom da je Hrvatska udruga za bolesti štitnjače od 2017. članica Thyroid federation internationala.
 
Zamjenica gradonačelnika zaželjela im je puno uspjeha u organizaciji događanja, kao i općenito u radu Udruge te dodala da će ih Grad podržati i pomoći koliko može, kao i dosadašnjih godina.
 
Predsjednica Udruge Verica Mešić na kraju je zahvalila gradonačelniku Milanu Bandiću, zamjenici Pavičić Vukičević i resornom Uredu za zdravstvo na podršci koju im daju već dugi niz godina.

Gradske vijesti - 2019.