clanak False

13. festival jednakih mogućnosti

U organizaciji Udruge tjelesnih invalida, te potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice, započeo je 13. festival jednakih mogućnosti.
27.05.2014.

U organizaciji Udruge tjelesnih invalida, te potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice, danas je započeo 13. festival jednakih mogućnosti, tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program, zajedno s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima, izvode osobe s invaliditetom. 

U ime gradonačelnika Grada Zagreba prisutne je pozdravila Višnja Fortuna, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, zahvalivši svim stručnjacima i volonterima koji su pomogli u realizaciji Festivala. 

Grad Zagreb sufinancira projekte i programe svim udrugama kojima je to potrebno, oni su naša produžena ruka, rekla je pročelnica Fortuna te pozvala sugrađane da posjete Festival: Program koji svake godine pripreme osobe s invaliditetom treba svakako pogledati, njihov stvaralački potencijal i kreativne sposobnosti vrijedne su pažnje. 

U tri dana trajanja, na Festivalu će nastupiti preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, a raznolik glazbeno-scenski, likovni, filmski, edukacijsko-rekreacijski i sportski program traje svaki dan od 10 do 22 sata.


Gradske vijesti - 2014.