clanak False

19. svibnja u 11,00 sati - start Zagrebačke biciklijade s Trga bana Jelačića

15.05.2018.
U subotu, 19. svibnja, u 11:00 sati, osmu godinu zaredom će startati Zagrebačka biciklijada s Trga bana Jelačića i s ciljem u 20 km udaljenom Prepuštovcu, najavljeno je  na današnjoj konferenciji za novinare u Gradskoj upravi. Manifestacija nema natjecateljski karakter te je prikladna za sve uzraste.

Osim zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića kao pokrovitelja, na konferenciji su sudjelovali organizatori biciklijade koje je predvodio predsjednik KUD-a Prepuštevec Josip Lipar.

Nakon što je sve sugrađane pozvao da uzmu bicikle i da se pridruže biciklijadi, gradonačelnik Bandić je naglasio  kako je Grad osigurao osam bicikala što će se dodijeliti najsretnijima u različitim kategorijama (osnovnoškolci, srednjoškolci, odrasli te oni stariji od 65 i to u muškoj i ženskoj kategoriji).

Zahvaljujući gradonačelniku što podržava projekt, predsjednik Lipar je istaknuo da će se u Prepuštevcu, uz bogati kulturno-umjetnički i zabavni program, održati natjecanja u roštiljanju i pripremanju kotlovine te da se priprema sportsko-natjecateljski program u kojem će moći sudjelovati svi zainteresirani.

 
 
 

Gradske vijesti