clanak False

20. sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća

21.01.2020.
Danas je u Gradskoj upravi održana 20. sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća na kojoj je izabrana nova predsjednica Đurđica Kahlin, koordinatorica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske.

Dosadašnja vršiteljica dužnosti, zamjenica gradonačelnika Olivera Majić je izabrana  za potpredsjednicu, a ispred  Hrvatske udruge poslodavaca, također za potpredsjednika, Igor Škrgatić.

Na prvoj ovogodišnjoj sjednici je podneseno Izvješća o radu za 2019. Novoizabrana predsjednica Đurđica Kahlin je kazala da je ispred GSV-a u idućem razdoblju razmatranje niza važnih tema. ''Proračun Grada, komunalna infrastruktura i socijalni dijalog, smanjivanje gradskog prireza, nestambeno zbrinjavanje socijalno ugroženih, problemi s kojima se susreću građani treće životne dobi te brojna druga pitanja!'', istaknula je predsjednica Kahlin.

Potpredsjednik GSV-a Igor Škrgatić je naglasio da je glavna uloga Vijeća da unaprjeđuje dijalog između sindikata, radnika i poslodavaca radi bolje i kvalitetnije suradnje koja će zasigurno rezultirati zadovoljavajućim rezultatima.

Gradske vijesti