clanak False

22. Dani dječjih vrtića Grada Zagreba_ od 7. do 13. svibnja

04.05.2018.
Tradicionalna manifestacija, 22. „Dani dječjih vrtića Grada Zagreba“ održat će se od 7. do 13. svibnja 2018., pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje i dječjih vrtića Grada Zagreba. Kao i svake godine očekuje nas bogat program za djecu, roditelje i djelatnike dječjih vrtića.
 
Manifestacija započinje otvorenjem izložbe radova djece i odgajatelja dječjih vrtića Grada Zagreba „Galerija djetinjstva“, u ponedjeljak, 7. svibnja, u 11.00 sati, u Tunelu Grič, Mesnička 19.
 
U srijedu, 09. svibnja 2018., od 9.00 do 15.00 sati, u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog predviđen je stručni skup na temu „Zagrebački model ranog i predškolskog odgoja“.
 
U četvrtak, 10. svibnja 2018.. od 9.00 do 11.00 sati, u Palači Dverce, Trg sv. Katarine 6., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić tradicionalno će se susresti s djecom vrtićkog uzrasta.
 
U subotu, 12. svibnja 2018., od 10.00 do 12.00 sati, djeci dječjih vrtića i njihovim roditeljima bit će omogućen obilazak znamenitosti Gornjeg grada, pod nazivom „Gornji Grad u šetnji kroz priču“,  uz stručno vodstvo odgojitelja dječjih vrtića, Gornji grad (Kamenita vrata - Markov trg - Kula Lotrščak – uspinjača).
 
Manifestacija 22. „Dani dječjih vrtića Grada Zagreba“ završit će zajedničkom aktivnošću svih dječjih vrtića, djece, roditelja i svih djelatnika na Bundeku u nedjelju 13. svibnja od 10.00 do 13.00 sati.
Očekuje se veliki broj posjetitelja, roditelja, djece i odgajatelja svih dječjih vrtića Grada Zagreba za koje će se organizirati niz edukativnih i zabavnih aktivnosti. Organizirat će se i sportske igre za  odgajatelje i roditelje  te  će  se  proglasiti tri najuspješnija
vrtića u sportskom natjecanju.
 
U „Danima dječjih vrtića Grada Zagreba“ ogledat će se sva raznolikost i bogatstvo poticaja koju djeca i roditelji imaju u dječjim vrtićima Grada Zagreba, a koje im osigurava Grad Zagreb. Cilj obilježavanja "Dana dječjih vrtića Grada Zagreba" oduvijek je bio senzibilizirati javnost za potrebe djeteta i skrenuti pozornost javnosti na važnost stručnog rada s djecom predškolskog uzrasta koja su budućnost ovog društva.
 
 
 

Gradske vijesti - 2018.