clanak False

Delegacija Grada Zagreba u posjetu Općini Srebrenica

Na poziv načelnika Općine Srebrenica Mladena Grujičića delegacija Grada Zagreba, a koju je predvodio pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić posjetila je Općinu Srebrenica.
10.02.2017.
Na poziv Mladena Grujičića, načelnika Općine Srebrenica delegacija Grada Zagreba, a koju je u ime zagrebačkog gradonačelnika predvodio Slavko Kojić, pročelnik Gradskog ureda za financije  danas je posjetila Općinu Srebrenica.  Srebrnički domaćini su za delegaciju Grada Zagreba upriličili sastanak na kome se razgovaralo o temama važnim  za Grad Zagreb i Općinu Srebrenica.

Načelnik Grujičić je uputio pozdrave te je iskazao zahvalnost gradonačelniku Bandiću na  podršci što ju kontinuirano iskazuje Općini Srebrenica i njezinim građanima. Isto tako, uvjeren je kako  će se suradnja i prijateljstvo dvaju gradova i nadalje razvijati.

Naime, u organizaciji Grada Zagrebe i osobitim zalaganjem njegova gradonačelnika, stotinjak srebreničke djece već godinama ljetuje u Novome Vinodolskom, a  delegacija Grada Zagreba  je kazala kako će učiniti sve da tako bude i ove godine. 

Gradske vijesti - 2017.