clanak False

Ambulanta obiteljske medicine u Buzinu

28.01.2019.
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros je u društvu suradnika otvorio ambulantu obiteljske medicine u Buzinu koja se prostire  na 137 m2. U novouređenome prostoru se nalazi dvorana za fizikalnu rekreaciju, sobe za liječnike, medicinske i patronažne sestre te prostorija za previjanje.

Nakon 10 godina koliko je prošlo od zatvaranja starog doma zdravlja zbog neadekvatnih uvjeta,  ponovno smo u Buzinu otvorili modernu i funkcionalnu ambulantu, rekao je predsjednik VGČ Novi Zagreb – istok Miljenko Arapović. Ambulanta već ima 500 pacijenata, a vjerujemo da će ta brojka uskoro narasti i do 1000.

Zadovoljni smo i sretni da smo u centralnome dijelu naselja dobili novu i kompletno uređenu ambulantu koju će koristiti mlade obitelji s djecom i naši stariji sugrađani, naglasio je predsjednik MO Buzin Mario Kranjčina te je dodao da je ovaj projekt još jednom dokazao odličnu suradnju Mjesnog odbora, Vijeća gradske četvrti i Gradske skupštine. Ukupna vrijednost investicije je 1.650,000,00 kuna.

 Nakon zahvale svima koji su sudjelovali na projektu izgradnje ambulante primarne zdravstvene zaštite, gradonačelnik Bandić je istaknuo važnost podizanja zdravstvenog standarda u Zagrebu.
 

Gradske vijesti - 2019.