clanak False

Božićni sajam Međunarodnog kluba žena

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravio je prisutne i obišao štandove Božićnog sajma Međunarodnog kluba žena – Christmas Bazaar.

 
04.12.2016.
Pozivam Zagrepčane da dođu na Velesajam, isprobaju međunarodne specijalitete i kupe jedinstvene suvenire kako bi prikupili što više sredstava za humanitarne svrhe - rekao je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prilikom obilaska štandova Božićnog sajma Međunarodnog kluba žena – Christmas Bazaar.

Na ovogodišnjem Sajmu sudjeluju predstavnici iz čak 40 zemalja, a posjetitelji mogu kušati najraznovrsnija jela i namirnice, tradicionalna pića te kupiti suvenire iz svakoga kuta svijeta, od rukotvorina, knjiga, nakita i kozmetike po vrlo povoljnim cijenama. Također mogu uživati u bogatom kulturno-umjetničkom programu. Kako se čulo, sva prikupljena sredstva ove su godine namijenjena Dječjem vrtiću Vladimira Nazora i Glazbenoj školi Brune Bjelinskog u Daruvaru.

Međunarodni klub žena je udruga osnovana prije 25 godina s namjerom da suprugama čiji su bračni partneri poslovno angažirani u Hrvatskoj pomogne u prilagodbi na novu sredinu. Istovremeno, zbog prikupljanja sredstava za različite aktivnosti hrvatskih institucija, Klub aktivno sudjeluje u dobrotvornome radu.
 

Gradske vijesti - 2016.