clanak False

Dodijeljene nagrade Europske socijalne mreže za socijalne usluge u 2022. g. Grad Zagreb domaćin svečanosti dodjele za 2023!

20.12.2022.
S ciljem priznanja inovacija i izvrsnosti u socijalnim uslugama diljem Europe, u organizaciji Europske socijalne mreže/ European Social Network, koje je i Grad Zagreb član, 17. i 18. studenoga 2022.  u španjolskoj Malagi održana je svečana dodjela nagrada za socijalne usluge za 2022. godinu.
 
Glavni izvršni direktor Europske socijalne mreže, Alfonso Lara Montero, tom je prigodom najavio kako će domaćin dodjele ove nagrade za 2023. godinu biti upravo Grad Zagreb!
 
Predstavnice Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, pomoćnica pročelnice Zorana Uzelac Bošnjak i stručna savjetnica Ana Jukić, nazočile su svečanosti u Malagi te predstavile Grad Zagreb kao grad koji je aktivan u članstvu Europske socijalne mreže kao i na području organiziranja pružatelja usluga i pružanju socijalnih usluga, kroz razmjenu iskustava, primjere dobrih praksi, umrežavanje, iskustva u kreiranju projekata. „Ovim putem zahvaljujemo Europskoj socijalnoj mreži što je prepoznala aktivnosti Grada Zagreba na području socijalnih usluga te što nas je odabrala za domaćina svečanosti dodjele 2023. Veseli nas što ćemo imati priliku ugostiti predstavnike organizacija iz cijele Europe koje su značajne za područje pružanja socijalnih usluga!“, naglasila je pomoćnica pročelnice Uzelac Bošnjak.
 
Nagrada za 2022. godinu imala je za cilj omogućiti vidljivost socijalnih usluga koje predstavljaju društvene inovacije u razvoju novih, kreativnih i inspirativnih rješenja za strukturalne izazove i nove potrebe. 
Više o samoj nagradi i dobitnicima