clanak False

Grad Zagreb i ZICER te pozivaju: Dođi na Zagreb Connect i upoznaj nove zvijezde zagrebačke startup scene!

19.11.2018.
Prijave na  međunarodnu startup konferenciju Zagreb Connect su otvorene! Osigurajte svoje mjesto na vrijeme - ulaz je besplatan no broj mjesta ograničen.
 
Započnite Advent na najbolji mogući način – uz inspirativne govore onih koji su pokrenuli startup u Hrvatskoj i pokorili svijet. Uzbuđenje konferencije rast će kako se natjecanje Startup Factory timova bude bližilo kraju. Naime, 18 najperspektivnijih novih zagrebačkih startupova bori se za bespovratna sredstva iz novčanog fonda od 860.000 kn.
 
Zainteresirani ste?
Prijave su otvorene do 3. prosinca putem ENTRIO.HR
 
U fokusu Zagreb Connecta 2018 su:
  • pre-seed investicije i ulaganja u ranim razvojnim fazama startupova
  • iskustva domaćih startupova koji su uspješno svoje proizvode plasirali na međunarodna tržišta
  • tehnologije budućnosti 
Kada i gdje? Konferencija će se održati 5. prosinca 2018. s početkom u  9:30 sati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, Zagreb.
 
Grad Zagreb ove je godine spojio svoje najznačajnije projekte za razvoj startup poduzetništva - predakceleracijski program Startup Factory i konferenciju Zagreb Connect!
 
Startup Factory je prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire koji su prije tri godine pokrenuli Grad Zagreb i ZICER sa ciljem osnaživanja ekosustava za razvoj startup poduzetništva. Program pomaže startupovima u fazi razvoja inovativnih proizvoda te širenja poslovanja na postojeća i nova tržišta, pružajući intenzivnu edukacijsku, mentorsku, promocijsku, infrastrukturnu, a najboljim timovima i financijsku podršku.

Zagreb Connect je konferencija koja već petu godinu zaredom mladim poduzetnicima daje podršku u razvoju njihovih poslovnih ideja i olakšava daljnji razvoj zagrebačkog poduzetničkog ekosustava čime stvara boljih uvjeta za startup tvrtke na području grada Zagreba i šire.
 
 

Gradske vijesti - 2018.