clanak False

Gradonačelnik i Gradska uprava u službi građana

Gradonačelnik poziva građane da mu se obrate ako istoga dana ne dobiju utemeljen usmeni ili u najkraćem roku pisani odgovor.
04.02.2014.

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani! 

Gradonačelnik i Gradska uprava u vašoj su službi. Zagrebačka Gradska uprava posvećena je rješavanju problema građana i stvaranju uvjeta da svi živimo bolje u našem lijepom Zagrebu. Odgovorne osobe u upravi daju vam odgovore i upute za rješavanje vaših zahtjeva i u tome ne smije biti zastoja. 

Vaši problemi nisu samo vaši problemi, to su problemi našega grada. 

Stoga vas pozivam – obratite mi se ukoliko istoga dana ne dobijete utemeljen usmeni ili u najkraćem roku pisani odgovor na vaše traženje! Već narednog radnog dana primit ću vas osobno s čelnicima nadležnog ureda u prvom satu nakon uredovnog radnog vremena. 

Vaš gradonačelnik
Milan Bandić

 

**Obrazac_Prijava građana za susret s gradonačelnikom  (Zahtjev se ispunjava na propisanom obrascu i predaje Odsjeku za građane u auli zgrade Gradske uprave, Trg S. Radića 1. Ukoliko se utvrdi da je zahtjev zasnovan na neažurnosti nadležnog ureda, zavoda ili službe, Gradonačelnik će primiti građane čiji se predmeti nisu riješili u propisanom / očekivanom roku)