clanak False

Interreg Slovenija – Hrvatska: Nove smjernice o prihvatljivosti troškova

 
20.02.2017.
Tajništvo Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Slovenija – Hrvatska  objavilo je novu verziju 4. dijela Priručnika o provedbi projekata za korisnike koji sadrži smjernice o prihvatljivosti troškova.
 
Smjernice o prihvatljivosti troškova sadrže:
·         Opće odredbe o prihvatljivosti;
·         Posebne odredbe za određene kategorije troškova;
·         Druge financijske odredbe.
 
Nova, sadržajno nadograđena verzija, dostupna je u priručniku o provedbi projekata za korisnike (http://www.si-hr.eu/hr2/upute/) ili u okviru natječajne dokumentacije otvorenog poziva (http://www.si-hr.eu/hr2/javni-razpis/trajno-otvoreni-poziv-na-dostavu-projekata).
 
Prekogranična suradnja ima za cilj riješiti zajedničke izazove identificirane u pograničnom području te iskoristiti skriveni potencijal za rast  istovremeno poboljšavajući proces suradnje u svrhu usklađenog razvoja Unije.

Više o Programu prekogranične suradnje, tematskim cjelinama financiranja i uvjetima prihvatljivosti  možete pronaći na poveznici: http://www.si-hr.eu/hr2/program/program-sodelovanja/

Program se izvodi na osnovi otvorenog javnog poziva, što znači da je pojedine projektne prijave moguće neprekidno podnositi od otvaranja poziva sve dok postoje slobodna sredstva.

Više o projektnim prijavama i natječajnoj dokumentaciji možete pronaći na poveznici: http://www.si-hr.eu/hr2/javni-razpis/javni-razpis-za-projekte/



Vijesti i aktualnosti