clanak False

Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

28.03.2022.

Ravnateljstvo civilne zaštite 25. ožujka 2022. objavilo je Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju. Poziv se odnosi na vlasnike stambenih jedinica koji imaju na raspolaganju slobodne stambene jedinice i vlasnike stambenih jedinica koji su po načelu solidarnosti već ustupili svoje stambene jedinice na korištenje.

Cjelokupan tekst i upute za provedbu Javnog poziva dostupni su na poveznici, a Obrasce za prijavu osim na priloženoj poveznici, moguće je preuzeti i u sjedištima gradskih četvrti Grada Zagreba na lokacijama navedenim na poveznici

Popunjeni Obrazac uz dokaze o vlasništvu potrebno je dostaviti osobno (u uredovno vrijeme) ili poštom na adresu Gradskog ureda za mjesnu samoupravu (Ulica Kneza Branimira 71b), odnosno elektronskim putem na adresu Stožera civilne zaštite Grada Zagreba  stozer.CZGZ@zagreb.hr .

Nakon zaprimljenih zahtjeva, u dogovoru s ponuditeljem provest će se neposredni nadzor stambene jedinice i utvrditi vjerodostojnost ponude, a o čemu Stožer civilne zaštite Grada Zagreba izdaje Potvrdu.

Osim na adresu Stožera civilne zaštite Grada Zagreba, informacije je moguće dobiti i na tel. 01/658-5141.


Gradske vijesti