clanak False

Online simpozij s međunarodnim sudjelovanjem_Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje: Što smo naučili i kamo idemo?

08.02.2022.
Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom u suradnji s Centrom za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb - Istok i Poliklinikom za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba organizirao je online simpozij Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje s intencijom integracije dosadašnjih znanstvenih spoznaja u suočavanju s izazovima mentalnog zdravlja djece, mladih i odraslih u pandemiji, imajući u vidu njihovu primjenjivost u praksi i usklađenost s posljednjim znanstvenim istraživanjima.
 
Simpozij je namijenjen psiholozima, psihoterapeutima, liječnicima te svima drugima koji u svom radu pružaju podršku djeci, mladima i odraslima.
 
Uz stručnjake koji rade na području brige za druge i mentalnog zdravlja, na Simpoziju sudjeluju predstavnici znanstvene zajednice te predstavnici za djecu i mlade relevantnih institutcija.

Skup je bez kotizacije i besplatan, bodovan od strane nadležnh komora.
 
Tri dana programa, više od trideset predavača, od čega pet međunarodnih potvrđuje iznimnost ovog izuzetnog simpozija.

Online simpozij s međunarodnim sudjelovanjem: „Mentalno zdravlje u pandemiji i nakon nje: Što smo naučili i kamo idemo?“ održat će se 15., 16. i 17. veljače 2022. putem Zoom platforme.

Program simpozija

NAPOMENA: NA DAN 8. VELJAČE PRIJAVLJENO JE 1.000 SUDIONIKA NA SIMPOZIJ TE SU PRIJAVE ZATVORENE.

Aktualnosti/događanja