clanak False

Otvoren bazen u DV En ten tini / Gradonačelnik u OŠ Jelkovec

Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros bazen u moderno opremljenom Dječjem vrtiću En ten tini u naselju Sopnica Jelkovec i obišao Osnovnu školu Jelkovec, gdje se susreo s novinarskom grupom učenica.
06.02.2012.

Dječji vrtić En ten tini

Osnovna škola Jelkovec


Gradonačelnik Milan Bandić otvorio je jutros bazen u moderno opremljenom Dječjem vrtiću En ten tini u naselju Sopnica Jelkovec. Ovo je prvi gradski vrtić koji ima bazen, naglasio je gradonačelnik, dodavši da se među mališanima koji će u njemu uživati možda krije novi Duje Draganja.

Kako se čulo, bazen je velik 400 x 800 cm, dubine 40 do 90 cm, a ima i pripadajuće tuševe i svlačionice.

Procedura za stavljanje bazena u funkciju trajala je gotovo tri godine, istaknuo je na kraju gradonačelnik Bandić, ali od sada će ovaj, ionako moderno opremljen vrtić, imati još veći standard i bolje uvjete za odgoj djece.

Nakon otvorenja bazena, zagrebački je gradonačelnik obišao i Osnovnu školu Jelkovec u susjedstvu koja se, osim redovitim nastavnim programom, može pohvaliti s izuzetno puno izvanškolskih aktivnosti.

Jedna od njih je novinarska grupa s čijim se članicama, prilikom posjeta, gradonačelnik Bandić susreo te odgovarao na pitanja mladih novinarki o svom školovanju i odrastanju te razlikama u načinu obrazovanja tada i danas.

Škola je, kao i vrtić, započela s radom u 2009., a trenutno ima 33 razredna odjela sa 705 učenika koje vodi najmlađi prosvjetni kadar.

 


Gradske vijesti - 2012.