clanak False

Početak radova na Branimirovoj

01.07.2019.
1/2
Danas je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima obišao Branimirovu ulicu, dionicu od Heinzelove ulice do Donjih Svetica na kojoj započinju radovi obnove južnog kolnika.

Gradonačelnik je istaknuo da je u gradu trenutno oko 320 gradilišta, od čega radove na 150 gradilišta izvode zaposlenici Zagrebačkih cesta, a na stotinjak  Vodoopskrba i odvodnja (VIO). Svaki dan ćemo započinjati radove i otvarati završene projekte, rekao je i zamolio građane za strpljenje, napominjući da će obnova južnog kolnika biti gotova u subotu.

Počinjemo s radovima na Branimirovoj ulici od poteza Heinzelove ulice do Donjih Svetica u dužini 820 m, rekao je tehnički direktor Zagrebačkih cesta Josip Turković napomenuvši kako se planira ugradnja 1 600 tona dvaju novih asfaltnih slojeva, zamjena oštećenih kanalskih poklopaca i slivničkih rešetki te obnova cjelovite horizontalne i vertikalne signalizacije. Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi oko 1 148 000 kuna pa apeliram na strpljenje i razumijevanje građana jer je obnova kolnika u njihovu interesu, kazao je.
 

Gradske vijesti