clanak False

Predstavnici Rugby kluba Mladost kod gradonačelnika

21.01.2020.
U povodu izvrsnih rezultata postignutih prošle godine , gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u Gradskoj upravi predstavnike i igrače Rugby kluba Mladost. Klub je u protekloj sezoni objedinio titule državnog prvaka u tri kategorije  - ragbi 15, olimpijski ragbi 7 te ragbi na pijesku.

Posljednji naslov prvaka u velikom ragbiju smo osvojili 1958. godine, no posljednjih smo godina osvajali prvenstva u ragbiju 7, te dva Kupa. Napokon smo dočekali tron i vrlo smo sretni zbog toga, rekao je Antun Zidić, predsjednik HARK Mladost.

Pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić je izjavio da je ponosan na zagrebački klub koji je nakon 60 godina titulu prvaka Hrvatske doveo u Zagreb. Na sastanku se razgovaralo i o uvjetima u kojima dečki treniraju i sigurno je da ćemo dati sve od sebe da se ti uvjeti poboljšaju, rekao je pročelnik dodavši kako je uvjeren da će se Mladostaši i u narednom razdoblju na europskoj i svjetskoj razini predstaviti na najbolji mogući način.

Klub je osnovan 1954. a djeluje unutar Športskog centra Mladost. Broji 120 članova u redovno se natječe i u svim mlađim kategorijama u službenim natjecanjima Hrvatske (U14, U16 i U18 kategorije)

Aktualnosti