clanak False

Prijem za ekipu Grada Zagreba 24. sportskih susreta sindikata

18.05.2018.
Gradonačelnik Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi pobjedničku ekipu Grada Zagreba 24. sportskih susreta Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske održanih u turističkom naselju Zaton kod Zadra koji su se održali od 10. do 13. svibnja. Ekipe su odmjerile snage u stolnom tenisu, streljaštvu, kuglanju, šahu, malom nogometu, pikadu, potezanju užeta, tenisu, odbojci na pijesku, uličnoj košarci i belotu. Najznačajniji doprinos pobjedi dali su kuglači od kojih su većina članovi Kuglačkog kluba Harmica.

Pročelnik Gradskog ureda za sport Milan Pavelić čestitao je ekipi Grada Zagreba na izvrsnim rezultatima te dodao kako su na prijemu razgovarali  i o 50. obljetnici Kuglačkog kluba Harmica. Pomoći ćemo im u organizaciji proslave kako bi se jedna takva jubilarka što bolje zabilježila i kako bi nastavili s dobrim radom u budućnosti.

Naša ekipa od 120 ljudi natjecala se u 11 disciplina. Uvjerljivo smo pobijedili s 48 bodova, drugo mjesto je osvojila ekipa Sisačko-moslavačke županije, a treće Osječko-baranjske, rekao je Vlado Korbar, zamjenik predsjednika Sindikata državnih i lokalnih službenika i namještenika i sindikalni povjerenik u Gradskoj upravi Grada Zagreba. 

Gradske vijesti - 2018.