clanak False

Pripreme za veliki koncert u povodu Dana grada Zagreba

21.05.2019.
U tijeku su pripreme za koncert Miroslava Škore u povodu Dana grada Zagreba i Dana branitelja grada Zagreba na fontanama kod Sveučilišne poljane.                                   
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima i glazbenikom Škorom je obišao lokaciju gdje će se uoči Dana grada, u četvrtak, 30. svibnja na Dana branitelja grada Zagreba održati veliki koncert.

Zahvalan sam što imamo mogućnost na ovakav način odati počast braniteljima i gradu, ali i obilježiti 30. obljetnicu nastanka pjesme koja je oda hrvatskoj slobodi i žrtvi Slavonije.  S Gradskom uredom za kulturu i Škorom velikim kantautorom i pjevačem vam pripremamo nezaboravan doživljaj, naglasio je zagrebački gradonačelnik.

Nastupit će 1000 tamburaša koji dolaze iz cijele Hrvatske, Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem Alana Bjelinskog te Akademski zbor Ivan Goran Kovačić. Škoro je kazao da se radi o zaista produkcijski zahtjevnoj proslavi. Bit će to presjek jedne glazbene karijere i trenutak da svim posjetiteljima otpjevam neke od najvećih hitova u ovako velikom  aranžmanu.
 
Bude li padala kiša,  koncert će se održati u Košarkaškome centar Dražen Petrović, popularno zvanoj Cibona.

Gradske vijesti - 2019.